Plantada d’arbres al Riu Sénia, Setmana de la Natura 2024

El passat dimecres 22 de maig vam anar a plantar arbres al Riu Sénia amb l’Escola de Muntanya del Petit Boix.

Els rius mediterranis han estat explotats durant segles i estan en un estat ecològic molt greu, però en accions concretes podem ajudar a recuperar la biodiversitat perduda. Així, gràcies a la Regidoria de Medi Ambient i Arabogues de la Sénia, hem plantat freixes per recuperar un tram de bosc de ribera.

Un bosc de ribera és un corredor biològic de primer ordre, ja que connecta diferents espais naturals donant protecció i aliment a multitud d’espècies. Que la seua connectivitat siga eficaç depén del tipus de vegetació que trobem, la seua continuïtat i els elements atròpics que poden pertorbar-la.

Des de l’Escola de Muntanya del Petit Boix hem volgut contribuir a aquesta tasca perquè els menuts veiguen créixer els arbres plantats durant molts anys.

L’activitat ha estat emmarcada dintre de la Setmana de la Natura 2024, agraïm la difusió feta a la seua plataforma.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *