Sobre nosaltres

Sergio Bellés Caballer

  • Tècnic superior en Ensenyament d’Activitats Físic Esportives
  • Tècnic Esportiu en Muntanya Mitjana

Sóc un enamorat de la grandesa de la muntanya i dels espectaculars moments que ens regala. Des de jove he passat hores i hores recorrent les muntanyes de la Tinença, els Ports i els Pirineus.

M’apassionen els esports de muntanya i sobretot passar-me temps en plena natura, ja sigui fent senderisme, escalant, gaudint de l’esquí de muntanya, corrent per la muntanya, ascendint algun cim dels Pirineus o fent algun trekking pel món…

Format com a Tècnic Superior en Ensenyament d’Activitats Esportives i també com a Tècnic Esportiu de Muntanya, membre d’AEGM (Associació Espanyola de Guies de Muntanya) i UIMLA (Union of International Mountain Leader Associations)

Vaig decidir crear una empresa d’activitats de muntanya anomenada 3Ventur i dedicar-me tant a realitzar guiatges de muntanya com a programar i realitzar activitats al medi natural, tant per a adults com per a nens i nenes. M’apassiona poder transmetre els meus coneixements al medi natural i poder compartir els màgics moments que la muntanya ens regala.

Joel Garcia Viñas

  • Tècnic en Conducció d’Activitats Físic Esportives al Medi Natural
  • Tècnic Esportiu en Muntanya Mitjana
  • Educador ambiental

Desde ben menut he estat a la natura, amb els meus pares sobretot, i després amb els amics. Sempre m’he caracteritzat per la gestió i organització de les activitats que feia amb els companys. Gràcies a l’amor per la natura i la muntanya vaig decidir formar-me com a conductor d’activitats al medi natural i més tard com a Guia-Acompanyant en Muntanya Mitjana. També formo part de la AEGM (Associació Espanyola de Guies de Muntanya) i UIMLA (Union of International Mountain Leader Associations).

Un cop acabada la formació vaig emprendre el projecte de 7pobles.com. Aquest projecte va ser la creació de «La Ruta dels 7 Pobles de la Tinença de Benifassà ®» i d’altres rutes autoguiades al Massís del Port. Tot això ho he complementat amb la gestió de la Casa-Refugi el Boixar, creant activitats guiades per a tots els públics al Parc Natural de la Tinença de Benifassà.

Ara, vull seguir amb aquesta iniciativa, però enfocada amb la formació de joves i adults amb el projecte de el Petit Boix. L’educació ambiental és la base per l’aprenentatge en el medi natural, per a què tots poguem conèixer, estimar i protegir el nostre patrimoni.