Activitats per a escoles i instituts als Parcs Naturals

Activitats per a escoles i instituts als Parcs Naturals

Desde l’equip de El Petit Boix us oferim activitats per a escoles i instituts adaptades a les vostres necessitats. Si sou professorat i valoreu les experiències que us podem oferir al medi natural som la vostra elecció.

Anys d’experiència al medi natural recorrent els parcs naturals del nostre entorn ens proporcionen una visió òptima dels recursos que ens ofereixen. Per això us podem adaptar l’activitat a les necessitats de cada centre, curs o grup.

En els últims mesos hem treballat per als IES Broch i Llop de Vila-Real, IES Ramon Cid de Benicarló i IES Leopoldo Querol de Vinaròs. Els hem preparat rutes de dia per la Tinença de Benifassà, per Vallibona als Ports i per la Serra d’Irta a Alcossebre.

Totes les activitats s’han dut amb èxit i amb gran participació per part dels alumnes de cada curs fent una jornada que els aporta experiències a la natura i nous coneixements.

Si voleu saber-ne més aquí la web del projecte:

www.elpetitboix.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *