Rutes guiades d’interpretació del medi natural per a col·legis i instituts.

L’equip del Petit Boix porta a terme rutes guiades d’interpretació del medi natural per a col·legis i instituts. La majoria de rutes són en entorns naturals d’alt valor botànic, faunístic, geològic, històric i etnològic.

El mes de novembre passat ens vam desplaçar al Parc Natural de la Tinença de Benifassà per fer dos rutes. La primera va ser a les Mines de Ferro per alumnes de 4t d’ESO del IES Leopoldo Querol Durant la ruta vam descobrir els valors naturals del Parc Natural de la Tinença de Benifassà, les antigues mines de ferro i també el projecte de reintroducció del Crebalòs.

La segona ruta va ser a la localitat de Vallibona, pertanyent també al Parc Natural de la Tinença de Benifassà. La ruta proposada va ser l’itinerari botànic llarg on vam descobrir la riquesa botànica de l’entorn de la Vall del Riu Cervól. També vam aprendre sobre la vida als masos, l’ús del medi natural en el passat, la geologia de l’entorn, l’ofici dels carboners i també vam descobrir una nova espècies de dinosaure!

Volem agraïr la confiança depositada en el nostre equip, tant al IES José Vilaplana com al IES Leopoldo Querol, per organitzar i dur a terme les sortides descrites anteriorment.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *