Mini-cursa d’orientació a les Jornades de l’Esport 2024

El proper dijous dia 20 a les 18h es durà a terme una mini-cursa d’orientació al Pavelló Polivalent de la Sénia. Es tracta d’una activitat per a tots els públics, podreu fer-la en equips (màxim 4) o individual.

Les curses d’orientació són activitats esportives de camp a través, contrarellotge i sense itinerari prefixat, però amb l’obligació de passar per uns controls (fites) assenyalats en un mapa. Qui passa per tots els controls en menys temps guanya. Les curses d’orientació estimulen el poder de concentració, la presa ràpida de decisions i la imaginació, ja que cal interpretar la informació que ofereix el mapa i contrastar-la amb la realitat que veiem a l’entorn, per saber on estem i cap on hem d’anar. L’orientació és un esport integral i complet en cos i ment.

En el cas del proper dijous hem preparat un mapa amb fites més fàcils i d’altres més difícils per aquells que es vulguin exprimir!

No cal inscripció prèvia, ens trobem dijous a les 18h 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *